Hart & Beweging Nieuwegein

Submenu Extra's

Aangesloten bij

Hart & Beweging
Nieuwegein

logo_2010_vrijstaand_groen_tekstr
en


Harteraad_150x132
Nieuws
Woensdagavond 2 februari 2022 is er SPORT


De LOCKDOWN voor sportgroepen is opgeheven. Woensdag 2 februari 2022 mag er ook weer gesport worden. We hopen dat we tot de zomervakantie ons vrijelijk kunnen bewegen.
Vandaag 26 januari 2022 werden we begeleid door Irene en Leo. We waren met z'n zevenen. Na de warming-up en het rekken en strekken werd er gevolleybald in het blauwe veld. Vier tegen vier. Serveren achter de witte lijn van het grote veld. Veel overspel en veel concentratie. Er werden vijf sets gespeeld. Het werd 3 - 2. We proberen zo lang mogelijk de bal hoog in de lucht te houden. Samenspel moet en maakt het spannend. Het serveren zijn we nog niet verleerd. Het was fijn om zo met elkaar te kunnen sporten.
Wist je dat bewegen helpt de bloeddruk te verlagen ? Uit magazine Harteraad Grip op je gezondheid.
Leo heeft een boek geschreven over Corona in het Antoniusziekenhuis in Nieuwegein. VLEERMUIS in het ziekenhuis

De ventilatie in de Driemaster is inmiddels aangepast en voldoet aan de hedendaagse normen. We kunnen weer veilig sporten. Het afgelopen jaar heeft elke deelnemer de nodige emoties moeten verwerken en zelf een alternatief moeten bedenken om het gemis van de sportbijeenkomsten te compenseren. We hopen dat er niet al te veel verlies van conditie is.
Er hangt een AED in de gang naar de school. We hopen er ook in de toekomst geen gebruik van te hoeven maken, maar het geeft wel een veilig gevoel.

Harteraad Magazine kunt u downloaden bij: www.harteraad.nl/magazine .