Hart & Beweging Nieuwegein

Submenu Extra's

Aangesloten bij

Hart & Beweging
Nieuwegein

logo_2010_vrijstaand_groen_tekstr
en


Harteraad_150x132
Nieuws
Wij zoeken nieuwe leden
Wij zoeken nog nieuwe leden, die het leuk vinden om op woensdag samen met andere (ex) hart- en vaatpatienten te bewegen en een potje te volleyballen op patienten niveau. Bent u een (ex) hart- of vaatpatient, neem dan contact op met ons om een keer te komen kijken en de sfeer te proeven. Kent u zo iemand, geef dit dan door a.u.b.
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bel ons via 030-6043724.

Doe nu twee weken gratis mee en proef de sfeer!
 
Woensdagavond 20 oktober is er sport


Vandaag 13 oktobber werden we begeleid door Irene en Rosie. We waren met z'n negenen. Na de warming-up en de rek- en strekoefeningen werd er gevolleybald in het grote veld. Vijf tegen vijf. Het werd 2 - 2. Iedereen kon na afloop tevreden huiswaarts. Volleybal is een leuk spel om te spelen. Het serveren zijn we nog niet verleerd. Het was fijn om zo met elkaar te kunnen sporten.
Leo heeft een boek geschreven over Corona in het Antoniusziekenhuis in Nieuwegein. VLEERMUIS in het ziekenhuis

De ventilatie in de Driemaster is inmiddels aangepast en voldoet aan de hedendaagse normen. We kunnen weer veilig sporten. Het afgelopen jaar heeft elke deelnemer de nodige emoties moeten verwerken en zelf een alternatief moeten bedenken om het gemis van de sportbijeenkomsten te compenseren. We hopen dat er niet al te veel verlies van conditie is.
Er hangt een AED in de gang naar de school. We hopen er ook in de toekomst geen gebruik van te hoeven maken, maar het geeft wel een veilig gevoel.

Harteraad Magazine kunt u downloaden bij: www.harteraad.nl/magazine .

 
Filmpje van de school voor de Jounalistiek
Twee studenten aan de school voor de journalistiek aan de Hoge School in Utercht hebben als project een nieuws item over ons gemaakt,dat is gepubliceerd op nieuws uit Nieuwegein.
Ze zijn hiervoor bij ons langs geweest en hebben ook een leuke filmverslag hiervan gemaakt.
Via de onderstaande link kun je dit verslag bekijken

http://nieuwegein.hu.nl/gaan-revalidatie-ophoudt/

 
Wanneer gaat de les niet door?
Als de temperatuur op woensdag om 17.00 uur hoger is dan 25°C of lager is dan -10°C gaan de lessen niet door. De temperatuur aangegeven bij het knmi in De Bilt is leading. Kijk op knmi.nl https://www.knmi.nl/nederland-nu/weer/waarnemingen